Tánctanulás Magánórában  • Disco cha cha
  • Disco cha cha
  • Disco cha cha tánc
  • Divat tánc : Disco cha cha
  • Diszkó cha cha

Kinek javasoljuk a magánórát ?


   Elsősorban az agglegény miniszterelnöknek, aki azonnal belezúg a személyzet egyik üdítően valóságos tagjába, s ugye, érthető okokból kifolyólag nem vehet részt egy csoportos oktatáson.

   A korosodó, szerelemtől epedő cégvezetőnek, aki szerencsét próbálna vágyának régóta dédelgetett, ki nem mondott tárgyával az irodában, s így a pályája alkonyán egy varázslatos tangóval akar visszatérni a színre.
   A szégyenlős, gátlásos, pattanásos gimnazistának, aki a suli legmegközelíthetetlenebb lányának figyelmét szeretné felhívni magára egy házibulin, fergeteges samba tudásával, feltéve ha meghívják.

Hugh Grant Dancing

   Amennyiben nem a fentiekhez tartoztok, akkor elképzelhető, hogy fel szeretnétek zárkózni valamelyik csoportunkhoz, vagy akár csak a technikátokat szeretnétek tökéletesíteni.

   Ha úgy gondoljátok, hogy nem kielégítő a csoportos tánctanulás sebessége, tematikája, több időt szeretnétek fordítani egy bizonyos tánc tanulására.
De az is előfordulhat, hogy egy hétvégi bulin szeretnétek felvágni friss tánctudásotokkal, s egy gyorstalpalóra van szükségetek. Persze ha ügyetlennek érzed magad, netán még szégyenlős is vagy, s szeretnéd kizárni a társaságot, akkor is ajánljuk.