Esküvői tánc, a felejthetetlen nyitótánc


Kiknek ajánljuk ?

   -Hát ez -mondanom se kell- furcsa kérdés, de azért a válasz :
   -Esküvőre készülő pároknak.  • Esküvőtánc
  • Esküvő tánc
  • Esküvő nyító tánc
  • Esküvői tánc
  • Mennyasszony tánc

   Készülődtök a nagy napra, szeretnétek ha minden tökéletes volna, sikerült kiválasztani a menyasszonyi ruhát, jegygyűrűt, zenekart, helyszint, a menüt, kevés tánctudással rendelkeztek, de mégse szeretnétek, hogy csak úgy tessék-lássék módra, lötyögősen, mint egy kötelező kellék letudjátok majd a nyitótáncot, s ezáltal legfeljebb csupán egy feledhető emlékként rögzül a násznépben ez az apróság ? -azt szeretnétek, hogy tánctudásotok se maradjon el az elvártaktól ?

Garantáltan Ti lesztek az est fénypontjai, legyen szó akár csak egy nyitótáncról, vagy egy gyertyafény-keringőről, menyasszonytáncról, az éjfél utáni menyecske táncról, nem beszélve a meglepetéstáncról, bármit választhattok mi mindenben segítünk, hozzájárulunk, hogy a násznép elaléljon a gyönyörűségtől.

   Nem jelent gondot ha a táncot illetően nincs saját elképzelésetek, első találkozás alkalmával segítünk kiválasztani az érzelemvilágotokhoz, karakteretekhez legközelebb álló táncokat, ötleteket is adunk a koreográfiával kapcsolatosan.

   Nagyon fontos, hogy mindezekre idejében gondoljatok, s minél előbb felkeresetek mert mindenkinek mások a képességei és csak egy személyes találkozást követően, néhány gyakorlati lépés után tudjuk megbecsülni mennyi időre van szükségetek.